Novi Sad
03.05.2014.
16:45
Tokom ovog meseca biće objavljen konkurs za idejno-arhitektonsko rešenje nove zgrade Pokrajinskog javnog medijskog servisa - Radio-televizije Vojvodine (RTV), saopštio je danas generalni direktor RTV Srđan Mihajlović.
  • ivana

    04.05.2014 18:48
    Tema je Konkurs, zar ne? A to vam neće razrešiti te vaše međuljudske odnose...I što se ložite, mislite da jedino kod vas u RTV-u ima "međuljudskih odnosa"? Ima toga svud i bilo je uvek, a kanda će i biti...Niko ne voli lepše, bolje i pametnije od sebe...Ajde što ne voli, nego radi sve kako bi takve sputao, suzbio, skrajnuo...kao da se radi o kugi...bože sačuvaj...Negativna selekcija je uzela maha...borba za opstanak je nemilosrdna...Savet vama što mislite da zaslužujete bolje...ako zaista radite svoj posao sa ljubavlju i entuzijazmom, ne dajte da vas gaze, ucenjuju...pljunite im u lice...Ima da se iznenadite kakve su to u stvari kukavice.Nema nam pomoći dokle god bude "pametniji popušta", jer tako pametniji propušta...A život ne pita, već prolazi...Ne dajte im da se hrane vašim strahom...Nek crknu od gladi!!!
  • Сремац

    04.05.2014 13:54
    ДОНАТОРИ
    Чуо сам да су амери и НАТО коначно дали 78 235 345 250 долара за штету коју су нам учинили "пријатељским бомбардовањем".Хвала им,сад се види да су нам искрени пријатељи.
  • Hmmmmm.....

    04.05.2014 13:32
    međuljudski odnosi
    Tu se čeka samo ko će kome "bolje" smestiti, preovladava ogovaranje, šaputanja po TV kuloarima, svi su na cici, mici, kuci .... A ustvari se utrkuju ko će manje raditi jer - male su plate. :) Nadrljaju deca koja su tek došla i koja su željna znanja i sticanja iskustva, a pri tome- RADE ZA DŽ ili ti za SLAVU ( što bi rekle starije kolege). Prošao ja sve to pre desetak godina i verujem da ne može biti bolje nego tada, samo gore.... Nažalost.
  • -

    04.05.2014 11:43
    -
    a grad kuka kako su mu lokali prazni a ovde ce graditi zgradu tv.
    neka ih usele u prazne trgovinske objekte. eto im npr onaj objekat na novom naselju prekoputa crkve. sasvim dovoljno

    uzgred, ona zgrada je bila nefunkcionalna. studiji su bili previse niski. rasveta nije mogla da se postavi.

    uzgred 02, a ko ce im ono raditi u njoj? opet kancelarijski kolektori iz donje kkmsijske drzave ili 'ovonemoze' radnici?
  • Branko Popović

    04.05.2014 11:32
    Nova zgrada nije prioritet, već međuljudski odnosi
    Ljudima ne treba samo nova zgrada, jer će ostati veoma loši međuljudski odnosi. To je prvo što bi trebalo da se izgradi tamo.
    Strah je zavladao, jer se svi boje gubitka posla, a sistem tiranije, preplaćenih direktora, loših kadrovskih rešenja... vlada tamo već godinama.
  • E da vam

    04.05.2014 09:48
    kaže bivši RTV RADNIK
    To što je TV NOVI SAD bila do bombardovanja, više nikada biti neće. Nikada više neće imati tu tehniku, prostor, ali ni kvalitetne ljude. Ono što je ostalo kvalitetnih i stručnih ljudi, ubrzo će u penziju (ako već nisu)... A danas se tamo zaposliti može ko želi. Tako da mi je mindeđ ...
  • Lale

    04.05.2014 08:52
    Nagradno pitanje
    Gde neće biti nova zgrada RTV? Ko ubode praznu livadu u gradu a da do sada niko nije obećavao da će baš tu napraviti to arhitektonsko - tehnološko čudo dobija istu u privatno vlasništvo.
  • dodo

    04.05.2014 08:34
    moj predlog
    srušiti i napraviti tipske kuće kao u lipovom gaju, napraviti luksuzno malo naselje i prodati, od para u toj kombimaciji neka rtv vojvodina renovira zgradu radnickog univerziteta i neka rade, eto rešenja za dva rugla od zgrada
  • Patriot

    04.05.2014 08:30
    NATO friends!
    Godinama ponavljam kako racun za zgradu treba postaviti zemljama koje su ucestvovale u bombardovanju i onima od kojih su imale logisticku podrsku.

    Nije se zgrada kao ni mostovi sama srusila nego su je srusili zlocinci.

    Neka sagrade zgradu na ISTOM mestu a ako mogu neka pomognu i zemlje iz redakcija na jezicima manjina koji se emituje na RTV, mislim na Madjarsku, Rumuniju, Slovacku,Hrvatsku.....ne pod moras ,vec - bilo bi lepo!

    A to da li ima visak zaposlenih? A gde ih u drzavnim sluzbama nema?
  • Boca

    04.05.2014 05:05
    obecanja
    Jos jedno u nizu, jos jedno u nizu.RTV , ispostava RTS.A ono sto kaze BGD, ima da se slusa.
  • smejurija

    03.05.2014 20:36
    od konkursa
    Objavljuju konkurs za zgradu u koju treba da smeste hiljadu petsto uhljeba koji ništa živo ne rade a svi predajnici im polusrušeni i rastureni
    Tako mali Perica zamišlja obnovu RTVa

    Zapravo je poenta da se mrkne još neki procenat na ovim PROJEKTIMA ...a onda kud koji - mili moji

    Znate li narode moj kolike su KOEFICIJENTE nabili sami sebi?
    Bagra neradnička prima po 300 soma dingera mesečno
    Ko ne veruje neka proveri
  • plidnem

    03.05.2014 20:35
    jel neko gledao film Dani mrmota???-meni ovo sve vise lici na to!
  • Lala

    03.05.2014 19:29
    sramota
    za to ce biti para a za gladne i siromasne gradjane Vojvodine para nema..
  • Gradjanin Kejnic

    03.05.2014 19:27
    Da budemo iskreni ta televizija davno ne sluzi svojoj svrhi. To je najobicniji beogradski propagndni bic u Vojvodini bas kao i Gnevnik. Ne bih se ni najmanje uzbudio da nestane ali je treba obnoviti jednog dana kada se obnovi i autonomija Vojvodine.
  • Bokan

    03.05.2014 18:48
    nije zgrada dovoljna
    da bi to bila savremena televizija, treba i kompletno nove ljude dovesti.
    ovi sadasnji su i znanjem i razmislanjem u sedamdesetim godinama proslog veka!
  • Orwell Vegan

    03.05.2014 18:43
    Ljudi su realni
    Vide da nece jos dugo ostati tu, pa reko sto da se jos malo ne odvoji dok moze. Nema bre potrebe da se ulaze u produkcije i bolji program, pustaj narodu sta ima, ionako niko ne gleda. Da su odavno pokrenuli sopstvenu produkciju nesto bi do sad i prodali, pa bi imali da malo pomalo obnove zgradu. Ceo svet trguje programima, i to trziste ima konstantan rast od 10-20% godisnje, jedino mi samo kupujemo kao da zivimo u Lihtenstajnu. Oni nece da kupuju ni domacu produkciju, samo od svojih poznanika, isto kao na RTS.
  • janko

    03.05.2014 17:38
    Šta se palite! Pustite ljude da maštaju. Šta fali da se malko baci u razmišljanje arhitektonska struka u ovom gradu...Vi već pričate o nekom kopanju temelja...ali prvo ideja, onda projekat, pa onad nabaviš keš i kopaš...Sunce vam, niko ništa drugo nije ni rekao ni obećao, a vi oma opalili! kakav smo narod..
  • Dusan

    03.05.2014 17:25
    Vec Vidjeno
    Nema od toga nista ! Zaposlen sam u RTV NS od 1987 a od bombardovanja na ovamo smo bar 5 puta od strane Maje Gojkovic , Sinise Isakova i ostalih briznih gledali kako stoje na mestu gde samo sto nije krenulo kopanje temelja za novu RTV . Njih nista ne kosta da obecavaju , po pravilu pred kraj vladavine , pa tako obecavaju i ovi a mi smo danas jos uvek u cumezu zvanom stara zgrada NIS-a . Naravno , svo ovo vreme im je RTV jako dobro dosla jer samo tu mogu da imaju plate od 300 - 400 000 RSD zajedno sa svojim partijskim drugovima . Vidimo se 2017 . pa cu vam reci gde je RT Vojvodine !!
  • 03.05.2014 17:20
    Žali Bože para za to sr.. od televizije.
  • 03.05.2014 17:19
    Da se uyme neka kinta na procenat.
    Ko se da bacimo opkladu da ce da pobedi projektni biro sa Temerinske ulice ?
    Onaj sto poklanja BMW motore...
    sa nepostojeceg udruzenja...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna